gazon natural
gama verde

gazon natural

Despre noi

S.C. GAMA VERDE S.R.L. este o companie dinamica, cu capital integral privat infiintata in 2004, prin desprindere dintr-o companie cu traditie in domeniu, ale carei know-how si experienta le-a preluat. S.C. GAMA VERDE S.R.L. a evoluat constant si la ora actuala este lider in domeniul constructiei si intretinerii profesioniste a terenurilor sportive cu gazon natural din Romania.

Domeniul de activitate al S.C. GAMA VERDE S.R.L. este dedicat in special terenurilor sportive, cuprinzand: constructie si intretinere terenuri sportive in gazon natural, executie sisteme de drenaj, sisteme de irigatie, instalatii de incalzire/degivrare a trenurilor sportive, sisteme de monitorizare a temperaturii si umiditatii solului, piste de atletism, terenuri de tenis, imprejmuiri arene sportive.

S.C. GAMA VERDE S.R.L. este o firma de prestigiu in sectorul sau de activitate, ce ofera clientilor un pachet de servicii complete incluzand:
- consultanta pentru alegerea solutiilor
- proiectarea terenurilor sportive
- constructia terenurilor sportive in gazon natural nou infiintate
- reabilitarea terenurilor sportive in gazon natural existente
- intretinere agronomica a terenurilor sportive cu gazon natural
- infiintare strat de gazon natural pe terenurile sportive
- regenerare strat de gazon natural pe terenurile sportive
- realizare sisteme de irigatie
- realizare sisteme de drenaj
- realizare instalatii de incalzire / degivrare a trenurilor sportive
- realizare sisteme de monitorizare a temperaturii si umiditatii solului
- lucrari de ingrijire a gazonului sportiv
- lucrari de ameliorare a caracteristicilor fizico - chimice ale solului
- piste de atletism
- terenuri de tenis
- imprejmuiri arene sportive

Organizatia noastra se bucura de respect in mediul sau de afaceri, avand o reputatie solida, bazata pe profesionalismul cu care aceasta si-a tratat partenerii de afaceri de pana acum.
S.C. GAMA VERDE S.R.L. dispune de un segment de piata sigur, are un grad de autonomie ridicat in raport cu procurarea materialelor si solutiilor necesare, iar din punct de vedere al pietii, ea este viabila si reprezinta un partener de afaceri cu un “coeficient de siguranta” ridicat.

S.C. GAMA VERDE S.R.L. colaboreaza cu majoritatea detinatorilor importanti ai stadioanelor de fotbal de interes national din Romania. Pana in prezent a construit si reabilitat in Romania peste 20 terenuri de fotbal de nivel national si international si am asigurat intretinerea anuala la peste 30 de astfel de terenuri.

S.C. GAMA VERDE S.R.L. are un personal tanar, specializat si cu experienta in domeniu terenurilor sportive, foarte bine motivat si cu un nivel ridicat al conduitei profesionale si al comportamentului.
Societatea se afla intr-un permanent proces de perfectionare si colaboreaza indeaproape cu specialisti in domeniul terenurilor sportive, furnizori si producatori cu traditie de materiale de constructii specifice, de seminte, de produse fitosanitare, de utilaje etc. din Europa. Este la curent cu noutatile din domeniu, prin intermediul publicatiilor de specialitate, prin participarea la targuri de profil si prin contactul direct si permanent cu specialisti in domeniu.
Pentru desfasurarea activitatii, societatea dispune de un parc apreciabil de utilaje specifice, dintre cele mai moderne si mai eficiente.
In buna desfasurare a activitatii firmei noastre, o importanta deosebita au relatiile pe care le avem cu furnizorii si clientii. S.C. GAMA VERDE S.R.L. cauta avantaje competitive si dincolo de propriul sau lant de valori, adica in lanturile de valori ale furnizorilor.

Pentru S.C. GAMA VERDE S.R.L. calitatea reprezinta valoarea de baza. De aceea incearca permanent sa vina in intampinarea clientilor sai prin servire prompta si anticipand asteptarile acestora, prin diversificarea de servicii si, mai ales, a rafinamentelor solutiilor si serviciilor puse la dispozitie, raspunzand cu profesionalism la cerintele diversificate ale tuturor clientilor sai.
Ridicarea nivelului calitatii si cautarea permanenta de solutii noi este unul din scopurile societatii noastre, consecinta logica a ambitiei de a satisface exigentele partenerilor nostri.
Atuurile organizatiei noastre fata de cerintele si pretentiile clienilor nostri, care au discernamantul valorii, sunt: nivelul calitativ al serviciilor prestate printr-un sistem de management eficient, aplicarea riguroasa a tehnologiilor si materialelor de ultima ora, fara a face rabat de la conditiile tehnologice, de calitate si de mediu impuse de normativele aplicabile in vigoare.
Suntem convinsi ca succesul va apartine celor care vor putea pune in centrul activitatii clientul, oferindu-i o valoare. Pentru noi fiecare client este unic si intotdeauna gasim solutiile potrivite pentru acesta, utilizand orice resursa disponibila si stimuland initiativa personalului si colaboratorilor.

Suntem deschisi partenerilor pentru care, ca si pentru noi, relatiile stranse, statornice, bazate pe seriozitate si dialog sunt esentiale in abordarea unei afaceri.

Administrator,
Adrian Oprisan

La meniu