gazon natural
terenuri sportive

gazon natural

Terenuri sportive

Dintotdeauna sportul şi natura au fost complementare, ambele fiind integrate în structura socială şi culturală a diverselor comunităţi. Elementul central al activităţii companiei Gama Verde este tocmai în domeniul sportului: proiectarea şi construcţia terenurilor de fotbal şi a terenurilor sportive în general.

Toate aspectele legate de gazon, de sol, de irigare şi de întreţinere sunt gestionate de personal calificat şi prin utilizarea de materiale şi tehnologii moderne. Pentru realizarea terenurilor sportive, principalele discipline care guvernează aceste acţiuni de proiectare şi construcţie sunt ingineria, arhitectura şi agronomia.

Gama Verde proiectează şi construieşte terenuri de sport pentru toate disciplinele folosind metodologii ce au în vedere specificul fiecărui tip de sol, condiţiile climatice, modul de utilizare, bugetul şi posibilităţile de întreţinere după încheierea lucrărilor. Gazonul este pentru compania noastră o pasiune, un mod de viaţă, o provocare, iar obiectivul nostru este perfecţiunea.

La meniu