gazon natural
terenuri sportive

Alege soluția - Gama Verde

Când vă decideţi să construiţi/reabilitaţi un teren de fotbal, luaţi în considerare un număr mare de variante, pentru a o putea alege pe cea care oferă cel mai bun rezultat posibil în ceea ce priveşte longevitatea şi gradul de utilizare al terenului.

Încă de la început este bine să vă alegeţi colaboratori specializaţi şi experimentaţi, cu referinţe solide, care să sprijine profesionist şi eficient demersurile dumneavoastră în acest domeniu.

S.C. GAMA VERDE S.R.L. este o companie dinamica, cu capital integral privat infiintata in 2004, prin desprindere dintr-o companie cu traditie in domeniu, ale carei know-how si experienta le-a preluat.

Firma noastră are un portofoliu semnificativ şi o experienţă valoroasă în domeniul proiectării, construcţiei şi întreţinerii terenurilor sportive cu gazon natural pe care dorim să le fructificăm /punem în acţiune/ pentru reuşita proiectelor dumneavoastră în acest domeniu.

Suntem un partener de nădejde pentru toţi clienţii noştri, începând cu serviciile de consultanţă din faza de identificare a soluţiilor şi de concept şi până la punerea în practică şi darea în folosinţă în condiţii optime a terenului, şi chiar mai departe, pe perioada de utilizare a acestuia, prin oferirea de servicii suport de mentenanţă şi consultanţă agronomică.

Aplicăm metodologii specifice fiecărui tip de sol, condiţiilor climatice, modului de utilizare, bugetului şi posibilităţilor de întreţinere după finalizarea lucrărilor.

Suntem cu adevărat preocupaţi să oferim clienţilor soluţii eficiente şi personalizate, cu grad un maxim de performanţă şi satisfacţie.

Calitatea este premisa performantei şi garanţia succesului.

Noi vă oferim garanţia calităţii.

La meniu